top of page
GoDaddyStudioPage-0(6)_edited.jpg

Laptopproject

Een laptop voor elke leerling

Laptopproject - De toekomst is al begonnen

In het dagelijkse leven is ICT overal. Jongeren zijn vaak erg handig met nieuwe media en technologieën. Toch kunnen ze hier ook nog heel wat begeleiding in gebruiken.
We zetten op onze school in op kwaliteitsvol ICT-gebruik. In alle klaslokalen is er snel en draadloos internet. Onze leraren geven les met verschillende digitale toepassingen.

Via het online platform Smartschool kunnen leerlingen hun leren en evolutie op overzichtelijke wijze opvolgen. Ook ouders krijgen hiertoe toegang.

Op Smartschool kun je op eenvoudige wijze de schoolagenda raadplegen, een overzicht van alle taken en toetsen overlopen, resultaten bekijken, bestanden van verschillende vakken inkijken...

Stapsgewijs leren onze leerlingen werken met dit online platform om hen zo zelfstandig mogelijk en zelfredzaam te maken in een digitale (leer)omgeving.

Tijdens hun volledige schoolloopbaan kunnen alle leerlingen van Prizma gebruik maken van een gratis licentie voor Office 365 Education Edition (incl. Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Microsoft Teams).

Deze gratis versie van Office 365 kan voor maximaal 5 toestellen tegelijk gebruikt worden.

Daarnaast krijgen de leerlingen ook een cloud-opslagruimte (OneDrive) van 1 TB. Wij raden het gebruik van werken in de cloud ten zeerste aan.

bottom of page